Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

örneğin önüne yerıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan nüfuz etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar daha yaygın kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan müstacel gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha azca tütün solumasını esenlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü şube kuruluşsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, Yangın Merdiveni Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yukarıda iz saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Müstacel çıkış kapıları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla karşıtlaşacaklarından tasa ettiğini bile sözlerine ekliyor.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page